• Käytettävät psykologiset, neuropsykologiset ja neuropsykiatriset tutkimusmenetelmät ovat standardoituja, kansainvälisesti käytössä olevia, uusimpia versioita ja niitä käytetään monipuolisesti ja laaja-alaisesti tutkimusten ollessa varsin kattavia.
  • Terapeuttinen, integroiva lähestymistapa toteutuu jo tutkimusprosessin aikana asiakkaan kokonaisvaltaisena kohtaamisena.
  • Käytettävät kuntoutusmenetelmät ovat monipuolisia, vaihtelevia ja toisiaan täydentäviä ja vastaanotolla voidaan yhdistellä useita erilaisia menetelmiä, kuten kynä-paperi- ja tietokonepohjaisia harjoituksia, (neuro)psykoterapeuttista työotetta ja kliinistä hypnoosihoitoa osana neuropsykologista ja/tai neuropsykiatrista viitekehystä ja kuntoutusta.
  • Monialainen tieteellinen kiinnostuneisuus, aktiivinen tiedonhankinta ja jatkuva kouluttautuminen, pitkä ja monipuolinen ammatillinen työkokemus mahdollistavat laaja-alaisen tietotaidon hyödyntämisen asiakkaan tutkimus- ja kuntoutusprosessissa hänen hyväkseen.

Basaalissa erityisenä tutkimuksellisena mielenkiinnon kohteena ovat masennuksesta tai ADD/ADHD-tarkkaavaisuushäiriöstä kärsivät nuoret aikuiset ja aiheen pohjalta on Basaalissa aloitettu väitöskirjatutkimus Mielialan depressiivisyys ja tarkkaavuushäiriöt nuorilla aikuisilla ja niiden yhteys oikean hemisfäärin funktioihin tutkimuksen pilottivaiheen ollessa jo valmis. Mikäli olet 16-20-vuotias ja Sinulla on diagnosoitu lievä, kohtalainen tai vakava masennus tai ADD/ADHD-tarkkaavuushäiriö ja olet kiinnostunut osallistumaan tutkimukseen, ota yhteyttä tutkijapsykologiin (Katariina Yrttimaa, p. 050 522 7007, e-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) lisätiedon saamiseksi ja tutkimusajan sopimiseksi.

sähköposti
katariina.yrttimaa@basaali.fi
puhelin
050 522 7007
osoite
Vapaudentie 28-30, Seinäjoki